PENGENALAN

Tycoon IM Sdn Bhd ditubuhkan secara rasminya pada tahun 2017 dengan pemilikan 100% bumiputera. Tycoon IM fokus kepada aktiviti jualan dalam talian (e-commerce) sebagai pemasar dan penjual dan peniaga untuk semua jenis barangan yang dihasilkan oleh Tycoon IM.

PEJABAT TYCOON IM

VISI SYARIKAT

Melahirkan Pakar Dalam Bidang Pemasaran Digital

MISI SYARIKAT

Melahirkan “High Achievers” Dalam Bidang Pemasaran & Pengurusan Digital Untuk Menjadi Peneraju Masa Depan Kepada Anak-anak Syarikat Di Bawah Tycoon IM Sdn Bhd

PASARAN ANTARABANGSA

Tycoon IM bukan sahaja menjual produk di dalam pasaran domestik sahaja, malah sudah menembusi pasaran antarabangsa seperti Singapura & Brunei. Perancangan akan datang produk yang dijual dibawah naungan Tycoon IM akan dipasarkan di US atau UAE.

TRAINING

KREATIF | MULTIMEDIA

AKTIVITI SYARIKAT

OPERASI & LOGISTIK

KARIER

Kami komited untuk membantu tenaga muda yang hadir di dalam syarikat kami mengembangkan lagi potensi, skill dan ilmu berimpak tinggi sehingga mereka mampu menghasilkan results yang memberangsangkan sehingga mencecah jualan jutaan ringgit setiap bulan bagi setiap projek melalui pemasaran digital.

 

Syarikat mengalu-alukan individu yang berani manyahut cabaran dalam era perniagaan digital ini dan sama-sama belajar ilmu yang bermanfaat.

Jom Sertai Kami! Mungkin Anda Yang Kami Cari

Mencari Tempat Internship, Sertai Kami!

Tycoon IM Sdn Bhd

2, Jalan Puteri 2/5, Bandar Puteri, 47100 Puchong, Selangor